Extra’s

Seizoensgerichte workshops

Wij doen zoals elk jaar weer met een groep kerststukjes maken, iedereen neemt materialen mee waar iedereen mee kan werken en in de winkel zijn nog andere materialen waar u gebruik van kunt maken wel met eventuele kosten. Dit ia altijd gezellig en toch samen even nog het jaar creatief afsluiten en weer op naar een nieuw creatief jaar.

Kinderfeesten

Wij bieden ook de mogelijkheid aan voor een knutselfeestje! Knutselt uw kind graag en wil hij/zij hier meer over leren. Dan kunt u samen met uw kind naar de winkel komen om iets leuks uit te zoeken om te maken. (eigen ideeën zijn ook welkom). De kosten worden besproken als het knutselwerk is uitgezocht. Hierbij bespreken wij ook de datum. Uiteraard zijn er ook drankjes en hapjes!

Stomerij

We zijn een aanleverpunt van stomerij van Sloun B.V.

Bij van Sloun kunt u kiezen uit drie typen reinigingsmethoden:

Standaard: Enkelvoudige reiniging, geen speciale vlekkenbehandeling, alleen buitenzijde strijken, geen versteviging of waterafstotend, niet verpakt (goed voor werkkleding).

Luxe: Dubbele reiniging (voor- en hoofdwas),eventueel met versteviging, vlekkenbehandeling, helemaal strijken, op kledinghaak en in folie verpakt.

Scotchgard: Als luxe, maar dan vuil- en waterwerend nabehandeld.

Bij Luxe en Scotchgard behandeling wordt getracht alle vlekken te verwijderen, dus een herhaalde reiniging wordt toegepast om het kledingstuk zo goed mogelijk schoon te maken.

Zie onderstaande link voor meer informatie:

https://www.stomerijvansloun.nl/nl/manieren-van-aanbieden/aanleverpunten