Services

Kleding herstel

Hier zijn wij ooit klein mee begonnen en door veel ervaring steeds groter in geworden, in onze begin periode deden we nog de kleine reparaties maar wij kunnen nu bijna toveren zoals wij vaak te horen krijgen. Van een kapotte rits tot het korter maken van een gordijn en wij maken nog veel meer gekke dingen mee. Maar wij streven zeker naar goede kwaliteit voor mooie prijzen.

Tweedehandsdameskleding

Met trots kunnen wij zeggen dat dit steeds meer bekend is geworden, wij krijgen altijd de mooiste mode binnen en u kunt uiteraard ook kleding in brengen. Wij zijn hier wel zeer streng in met selecteren en wat wij niet goed keuren krijgt u terug of gaat naar het goede doel waar uw kleding ook zeer goed terecht komt namelijk bij de kledingbank. Maar wij streven uiteraard ernaar dat wij vooral goede kleding binnen krijgen, hier zitten ook vaak goede merken bij en u bent weer helemaal goed gekleed. Wij hebben bepaalde voorwaarden bij het inbrengen hier voor kunt u bellen, mailen of altijd even langs komen.

Hobby materiaal

Hobby houdt vaak in, mee gaan met de creatieve trends maar wij willen graag dat wij zowel oude als nieuwe creativeit klaar staan. Wij hebben een steeds groter assortiment met onder andere wol, kaarten, vilt, verf, lint, powertex, naaimaterialen en nog heel veel meer. Om hier meer over te weten te komen kunnen wij u vooral de tip geven bij ons naar binnen te komen en het met eigen ogen te zien.