Workshops

Brei middag

Vind u het ook zo heerlijk om creatief bezig te zijn met sieraden of bent u meer iemand van het breien. Dan moet u zeker naar onze gezellige en creatieve middag komen die een maal in de maand plaats vind. Hier komen mensen bij elkaar die de leukste tips en tricks hebben en deze graag willen delen met andere. Aan de workshop zelf zijn geen kosten verbonden, het enige dat wij van u vragen is dat u wel de materialen bij ons koopt. Daarnaast is er altijd lekker koffie en thee aanwezig dus dat is zeker het komen waard.

Kaarten maak middag

Bent u die eenvoudige en simpele verjaardagskaarten zat en wilt u nu eindelijk eens wat anders. Kom dan kaarten maken bij ons. Sinds een paar maanden zijn de kaartenmaakmiddagen een groot succes! Een zelfgemaakte kaart heeft altijd iets extra’s. Het maken van de kaarten is zeker de moeite waard. u kunt aan de hand van voorbeelden werken maar zelf ook een kaart bedenken of ontwerpen kan natuurlijk altijd. Het is net wat u zelf wilt.

Avond cursus Naailes

Als winkel willen wij graag alles dat wij van naaien afweten met u delen, van kleding naaien tot gordijnen en uiteraard nog veel meer. U word hier professioneel door de bazin zelf in begeleid in een altijd leuk, gezellig en leerzaam groepje.

Avond cursus Powertex

Powertex is een milieuvriendelijke verharder op waterbasis. U kunt er alle materialen mee verharden die absorberend zijn zoals: textiel, papier, karton, pluche, leer, glasvezelmat enz. Powertex is uitstekend te combineren met zelfhardende kleisoorten, beton, steen, keramiek, hout, zand en Powertex Stone Art. Powertex transparant droogt mat op. Uw werkstuk kan beschilderd of gebrusht worden met olieverf, acryl, latex of Powercolor gemengd met Easycoat of Easy Varnish. Powertex is verkrijgbaar in de 6 basiskleuren, lood, brons, terracotta, ivoor, green en black en in transparant.